Glatzová & Co. vítězem v prestižní Právnické firmě roku 2015 v kategorii Právo obchodních společnost

Späť na výpis

Na slavnostním galavečeru Právnické firmy roku, který se konal 9. listopadu 2015 v hotelu Intercontinental Praha bylo kanceláři Glatzová & Co. uděleno ocenění za vítězství v kategorii Právo obchodních společností.

„Ocenění v kategorii právo obchodních společností přijímáme s radostí a pokorou. V této oblasti se o přízeň klientů střetáváme s velkou řadou advokátních kanceláří, které respektujeme. O to víc nás letošní výsledek těší a potvrzuje mimořádnou kvalitu našeho týmu a služeb, které klientům odvádíme. Díky našim klientům a kolegům, jejichž hodnocením vděčíme za své umístění.“ ,říká Jindřich Král, partner kanceláře a vedoucí týmu právo obchodních společností.

Právo obchodních společností je oblastí, na kterou se dlouhodobě a systematicky zaměřujeme. Obsahově je zde naše práce velmi různorodá: od příprav společenstevních dokumentů přes restrukturalizace, národní i přeshraniční přeměny, až po úpravu a vypořádání vztahů mezi společníky, která nezřídka zahrnuje soudní proces. Vzrůstající tendenci má nastavení corporate governance a koncernových vztahů. Náš tým se opírá o jedinečné znalosti Petra Čecha, který již řadu let pracuje v naší kanceláři jako counsel a zajišťuje neustálé vzdělávání našich právníků, a to jednak při průběžných konzultacích právních otázek, ale také při pravidelných interních seminářích.

 

I v dalších oblastech si Glatzová&Co. dlouhodobě drží pozici velmi doporučované nebo doporučované advokátní kanceláře:

 

Právo hospodářské soutěže
Duševní vlastnictví
Pracovní právo
Česká firma na mezinárodních trzích
Fúze a akvizice
Restrukturalizace a insolvence
Řešení sporů a arbitráže
Bankovnictví a finance

 


aktuálne

všetky novinky
CZ
SK
novinky

Novela zákoníku práce - co se změní?

Již od 1. října tohoto roku nabude účinnosti novela zákoníku práce. Nejpodstatnější změny, které tato novela přináší, se týkají zejména práce na dálku a dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr …