Nový partner a vedoucí advokát kanceláře Glatzová & Co.

Späť na výpis

Přední advokátní kancelář Glatzová & Co., s působností v České republice od roku 1994 a na Slovensku od roku 2008, rozšiřuje s platností od 1. ledna 2018 své vedení o sedmého partnera, kterým se stává Erik Kolan. Dalším významným postupem v rámci kanceláře je jmenování advokáta Marka Bednáře na pozici vedoucího advokáta rovněž od 1. ledna 2018.

„Erik i Marek prošli přirozeným vývojem v rámci kanceláře. Oba v průběhu své kariéry v naší kanceláři prokázali, že jsou cennými členy našeho týmu, získali si důvěru nás i našich klientů.  Jejich povýšení vnímáme jako ohodnocení jejich kvalit.“ říká Vladimíra Glatzová, zakládající partnerka kanceláře.

          Erik Kolan působí v kanceláři Glatzová & Co. od složení advokátních zkoušek v roce 2010. Od ledna 2015 zastával pozici vedoucího advokáta. V pozici partnera bude zodpovědný za poskytování právních služeb v oblasti Energetiky, Real Estate a za vedení právního poradenství pro německy hovořící klientelu.
Erik Kolan studoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze a Universität Hamburk a absolvoval postgraduální studium na Ludwig-Maximilians-Universität v Mnichově, během kterého také absolvoval zahraniční stáž v mnichovské advokátní kanceláři SKW Schwarz Rechtsanwälte.

          Marek Bednář je členem týmu Glatzová & Co. od roku 2011, kdy získal magisterský titul na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.
V nově nabyté pozici povede tým ochrany osobních údajů a hospodářské soutěže. Kromě toho se bude i nadále věnovat poskytování právních služeb v oblasti M&A, práva duševního vlastnictví a informačních technologií, ve kterých za svého působení získal bohatou praxi.


aktuálne

všetky tlačové správy