Implementácia GDPR v praxi

zpět na výpis

Cieľom konferencie „Implementácia GDPR v praxi“, ktorú sme pre Vás pripravili spolu s právnym portálom epravo.sk, je predstaviť všeobecné nariadenie EÚ o ochrane osobných údajov (GDPR), ktoré vstupuje do platnosti 25. mája 2018, a ktoré v plnom rozsahu nahradí súčasnú právnu úpravu. Čo sa za týmto tajomným názvom skrýva a ako správne pripraviť Vašu spoločnosť na prechod do nového právneho režimu a vyhnúť sa tak vysokým pokutám, budú na konferencii rozoberať experti z právnej a IT praxe. Účastníci sa zároveň dozvedia pohľad Úradu na ochranu osobných údajov, najčastejšie problémy v praxi, ako aj pripravované zmeny slovenských zákonov. Konferencia je určená pre právnickú obec, ale aj profesionálov z HR oddelení, compliance officerov a každého, kto sa chce o GDPR dozvedieť viac.

Téma

Nariadenei EÚ o ochrane osobných údajov, tzv. GDPR

Přednášející
  • Veronika Pázmányová, vedúca advokátka/vedúca slovenskej pobočky, Glatzová & Co.
  • Marek Bednář, advokát, Glatzová & Co.
  • Daniela Palkovičová, riaditeľka právneho oddelenia Úradu na ochranu osobných údajov
  • a ďalší...
12. června 2017

Hotel Carlton, Bratislava

Hviezdoslavovo námestie 3 811 02 Bratislava

Registrace

Cena vstupenky je 120 EUR. Podrobné informácie spolu so záväznou prihláškou nájdete na https://www.epravo.sk/top/efocus/implementacia-gdpr-v-praxi-3697.html

Co se dozvíte
  1. Všetko, čo ste chceli vedieť o GDPR, ale báli ste sa spýtať. Hlavné zmeny oproti súčasnej legislatíve, všetko, čo musíte o GDPR vedieť
  2. Právne základy spracúvania osobných údajov podľa GDPR
  3. Nové práva dotknutých osôb a ako na ne pripraviť spoločnosť
  4.  Zodpovedné osoby, posúdenie vplyvov, predchádzajúca konzultácia s úradom
  5. Ako postupovať pri implementácií GDPR v spoločnostiach
  6. Legislatívny rámec ochrany osobných údajov v podmienkach SR. Rozprava o pripravovanom zákone o ochrane osobných údajov
  7. Implementácia z hľadiska zmien v informačných systémoch

Aktuálně

všechny akce
CZ
SK
akce
Glatzová & Co., Betlémský palác
Betlémský palác - Husova 5 110 00 Praha 1, Česká Republika

Právní akademie