Forbes vyhodnotil advokátní kancelář Glatzová & Co. jako top právníky v oboru M&A

Back to list

Časopis Forbes podruhé připravil výběr top právníků v jednotlivých kategoriích a žebříček největších advokátních kanceláří. Ani v jednom nechybí zastoupení advokátní kanceláře Glatzová & Co.

Výběr top právníků v jednotlivých kategoriích je sestaven na základě nejvýznamnějších transakcí kanceláří v roce 2021, jejichž obrat přesahuje sto milionů korun. Forbes vyhodnotil advokátní kancelář Glatzová & Co. jako top právníky v oboru M&A především díky nákupu českého Avastu společností NortonLifeLock, vyjednávanému spojení Air Bank s Monetou a také díky nákupu firmy Virtual Training investiční skupinou Pale Fire Capital. Virtual Training je česká softwarová společnost, která od roku 2006 vyvíjí indoorové i outdoorové aplikace, včetně aplikace ROUVY.

Žebříček největších advokátních kanceláří se tvoří na základě tržeb kanceláří působících na českém trhu. Je sestaven na základě průměru tržeb těchto kanceláří za poslední tři roky. Advokátní kancelář Glatzová & Co. je opět mezi prvními dvaceti, čímž dokazuje, že si za svou téměř třicetiletou existenci vybudovala silnou pozici na trhu a patří mezi klienty nejvyhledávanější advokátní kanceláře.


News

All News
CZ
SK
News

Novela zákoníku práce - co se změní?

Již od 1. října tohoto roku nabude účinnosti novela zákoníku práce. Nejpodstatnější změny, které tato novela přináší, se týkají zejména práce na dálku a dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr …