Petr Mundl jmenován novým vedoucím advokátem kanceláře Glatzová & Co.

返回清单

Od 1. července 2023 se stane naším novým vedoucím advokátem Mgr. Petr Mundl. Do Glatzová & Co nastoupil v polovině své koncipientské praxe v roce 2017, od roku 2019 pracuje na pozici advokáta a v roce 2022 byl jmenován rozhodcem Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR.

Kromě obecných obchodněprávních služeb se Petr dlouhodobě zaměřuje na zastupování klientů v soudních sporech a arbitrážích. V této oblasti byl dokonce opakovaně vyhodnocen v mezinárodním žebříčku advokátních kanceláří Legal500 jako klíčový právník týmu soudních sporů naší kanceláře.

Martin Dančišin, partner naší kanceláře, k Petrově povýšení uvedl: „Naši klienti si Petra cení pro jeho vynikající strategické myšlení, věcný přístup a odhodlání, s jakým je zastupuje v soudních řízeních. Věřím, že jeho jmenování vedoucím advokátem povede k dalšímu posílení praxe Glatzová & Co. v oblasti sporné agendy.

Petr je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Mluví plynně česky a anglicky.


最新消息

全部 新闻
CZ
SK
新闻

Novela zákoníku práce - co se změní?

Již od 1. října tohoto roku nabude účinnosti novela zákoníku práce. Nejpodstatnější změny, které tato novela přináší, se týkají zejména práce na dálku a dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr …