Glatzova & Co. opět vítězem v kategorii KAPITÁLOVÉ TRHY

Späť na výpis

Je nám ctí, že v letošním 14. ročníku soutěže „Právnická firma roku“, kterou pod záštitou České advokátní komory a Ministerstva spravedlnosti pravidelně pořádá EPRAVO.CZ, naše kancelář obhájila loňské vítězství v kategorii KAPITÁLOVÉ TRHY.

Glatzová & Co. poskytuje svým klientům komplexní právní služby již od roku 1994. V oblasti práva kapitálových trhů poskytujeme transakční i regulatorní poradenství tuzemským i zahraničním bankám, obchodníkům s cennými papíry, investičním společnostem a investičním fondům a dalším regulovaným finančním institucím, jakož i korporátním a privátním klientům. Velké díky patří zejména celému našemu týmu za jeho nasazení a rozsáhlé know-how, ale samozřejmě také naším klientům, kteří se na nás s důvěrou opakovaně obrací“ říká společník kanceláře Libor Němec, který společně s vedoucí advokátkou Jarmilou Tornovou a advokátkou Andreou Pišvejcovou vede specializovaný tým kapitálových trhů.

Vysoká kvalita našich právních služeb byla potvrzena i v dalších klíčových oblastech, kde jsme se stali velmi doporučovanou advokátní kanceláří: Právo obchodních společností, Fúze a akvizice, Bankovnictví a finance, Developerské a nemovitostní projekty, Restrukturalizace a insolvence, Česká firma na mezinárodních trzích

V následujících oblastech jsme se stali doporučovanou kanceláří: Energetika a energetické projekty, Právo hospodářské soutěže.


aktuálne

všetky napsali o nás
CZ
SK
napsali o nás

Top 100 českého právního byznysu

Mezi stovkou výjimečných českých byznysových právniček je opět vedoucí advokátka naší kanceláře Jarmila Tornová.